Lucian Harșovschi, mesaj către autoritățile centrale: Avem cel mai mic grad de infectare din România și cred că ar trebui să auzim acest lucru mai des de la cei care acum un an ne arătau cu degetul


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a transmis, miercuri, un mesaj către autoritățile centrale, la un an de când scria despre cum a fost defăimată Suceava la nivel național.

„BUCUREȘTI, se aude?!  Rata de infectare la nivelul județului este de 0.65, iar la nivelul municipiului Suceava este de 1.13! Scriam acum exact un an despre Spitalul Județean și despre cum a fost defăimată Suceava la nivel național. Au trecut 12 luni și încă mai sunt răni, dar așa cum scriam si atunci, sucevenii sunt puternici, solidari și acest lucru îl demonstrăm cu toții cu fiecare zi ce trece. Astăzi avem cel mai mic grad de infectare cu SARS-CoV-2 din România și cred că ar trebui să auzim acest lucru mai des de la cei care acum un an ne aratau cu degetul! BUCUREȘTI, se aude!? Dar până să ne vorbească alții de bine, trebuie să avem “noi grijă de noi”. Suceava, sănătoși și responsabili în continuare!”, este mesajul transmis de Lucian Harșovschi.

În urmă cu un an viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a avut o poziție fermă față de încercarea de îngenunchere și defăimare a Spitalului Județean Suceava și arăta că „prea ușor s-au omis lucrurile bune, iar unii s-au folosit de perioada aceasta nefastă pentru a-și regla conturile sau a-și spăla rufele murdare la televizor”


Intră acum și în grupul de