Subprefectul Prorociuc a sesizat că o alunecare de teren de pe DN 17 A în zona Palma-Ciumârna este prost semnalizată. El a cerut verificarea semnalizărilor rutiere de pe drumurile naționale, refacerea marcajelor și spălarea parapetelor


Intră acum și în grupul de

Subprefectul de Suceava Daniel Prorociuc a solicitat, vineri, în cadrul Colegiului Prefectural, atât Secției Drumuri Naționale Suceava, cât și Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc o verificare a tuturor semnalizărilor rutiere de pe drumurile administrate de acestea, precum și spălarea parapetelor, a semnelor de circulație verticale și refacerea marcajului orizontal, în special în zonele de linie continuă.

El a adus în discuție și situația podului de pe DN 2H, peste râul Suceava, de la Milișăuți, solicitând instituțiilor implicate celeritate în întocmirea documentațiilor și în analiza lor în vederea obținerii avizelor necesare obiectivului de investiții.

Totodată Prorociuc a atras atenția asupra unei semnalizari precare la o alunecare de teren de pe DN17A, în sensul de coborâre de la Palma înspre Ciumârna și a solicitat remedierea deficiențelor în zona respectivă.


Intră acum și în grupul de