Au incercat sa introduca in tara 3 colete imense cu tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Având date şi informaţii la nivelul Sectorului P.F. Vicov cu privire la desfăşurarea unor activităţi de contrabandă, poliţiştii de frontieră au luat măsuri specifice pentru intensificarea supravegherii frontierei de stat, fapt ce a dat roade. Astfel, miercuri, poliţiştii de frontieră suceveni au depistat două persoane ce transportau trei colete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul ţării.

„Imediat s-a procedat la reţinerea persoanelor, fiind identificaţi B. Mihai, în vârstă de 24 de ani şi B. Constantin, în vârstă de 25 de ani, ambii din oraşul Vicovu de Sus”, precizează purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, comisar de poliţie Ilie Poroch-Şeriţan.

În urma inventarierii celor trei colete, învelite în folie de culoare neagră, poliţiştii de frontieră au descoperit 6.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, marca „Viceroy”, în valoare de 24.600 lei.

Celor doi vicoveni li s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă, cercetările fiind continuate de poliţiştii de frontieră sub supravegherea procurorului din cadrul DIICOT Suceava.


Intră acum și în grupul de