Judecatoria Falticeni va avea un sediu nou


Intră acum și în grupul de

Săptămâna viitoare se va da startul lucrărilor de construire a unui nou sediu pentru Judecătoria Fălticeni, termenul de realizare fiind de 2 ani. „Începând cu data de 14 aprilie 2010 vor fi demarate lucrările de construcţie şi amenajare a noului sediu al Judecătoriei Fălticeni, lucrări ce vor fi executate de antreprenorul S.C. Muha S.R.L. Suceava. Lucrarea a fost comandată de Curtea de Apel Suceava în calitate de ordonator secundar de credite, iar proiectul a fost executat de către S.C. Proiect Botoşani S.R.L”, a precizat joi, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Suceava, Rodica Neagu-Dumitrescu.

Terenul pe care va fi construit noul sediu a fost pus la dispoziţie de municipalitatea Fălticeni, într-un spaţiu ultracentral.

Rodica Neagu-Dumitrescu a menţionat că, pentru construcţia noului sediu au fost alocate fonduri guvernamentale în valoare de 8.300.000 lei, termenul de executare a lucrării fiind de 2 ani.

„Noua clădire va avea o suprafaţă construită de 450 m.p., suprafaţa utilă de 2630 m.p. şi suprafaţa desfăşurată va fi de 3320 m.p. Clădirea va fi compusă din subsol, demisol, parter şi 4 etaje şi va avea 3 săli de judecată”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Suceava, adăugând că, vor exista fluxuri separate de acces în instanţă pentru personalul judecătoriei, justiţiabili şi persoanele private de libertate.


Intră acum și în grupul de