Printre transee si santiere, municipalitatea se apuca de asfaltari (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În cel mai scurt timp, în municipiul reşedinţă de judeţ vor fi demarcate şi lucrări de refacere a părţii carosabile. Declaraţiile aparţin şefului administraţiei publice locale sucevene, Ion Lungu.

Acesta a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că lucrările de turnare de plombe asfaltice va demara în cel mai scurt timp dar că “trebuie înainte să facem o analiză foarte concretă unde se impune cel mai grabnic să se toare asfalt şi unde strada poate fi reparată doar prin peticire”.

Nu este exclus ca pe arterele de circulaţie din Suceava să fie văzută la lucru şi maşina agabaritică specializată care toarnă asfalt prin recondiţionarea celui existent.

“Cu siguranţă nu vom reuşi să mulţumim pe toată lumea sau să reparăm toate străzile dacă multe dintre ele vor intra anul acesta în lucrări. Trebuie să fim foarte atenţi unde putem turna asfalt şi unde nu pentru a nu arunca banii pe fereastră. Oricum ne dorim ca prin oraş sau măcar pe principalele artere să se poată circula cât de cât normal”, a mai adăugat Lungu.


Intră acum și în grupul de