“Melcii” rockeri vor concerta la Suceava!


Intră acum și în grupul de

Formaţia “Snails” cântă vineri seară la Suceava, în Club Vox. Cei patru membri ai trupei de rock din Chişinău au programat pentru luna aprilie a acestui an un turneu de promovare în mai multe oraşe din România.

Astfel, “Melcii” vor cânta, între 9 şi 23 aprilie, în mai multe cluburi din judeţele Suceava, Iaşi, Galaţi şi Bacău.

“Dezgheţarea relaţiilor dintre Bucureşti şi Chişinău permite un schimb cultural mai intens dintre moldovenii de acolo şi cei de aici sau, dacă vreţi, dintre românii de acolo şi cei de aici. Vom cânta încântaţi pentru toţi cei care ne plac şi care ne ascultă indiferent de poziţionarea în raport cu Prutul”, spune solistul de la “Snails”, Lilian Severin.

Pentru “Snails”, turneul în România este un bun prilej de reîntâlnire cu publicul de peste Prut. Ultima dată, formaţia a cântat la Bucureşti pe 27 martie 2010, în cadrul festivalului dedicat aniversării de 92 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Biletele de intrare la concertul “Snails”, care va avea loc vineri, de la ora 20:00, în clubul sucevean Vox costă 10 lei, iar sucevenii interesaţi să îi asculte sunt aşteptaţi la concert. Dupa concertul din Suceava, “Snails” vor cânta pe 16 aprilie, în Iaşi, Club Hand, 17 aprilie, la Galaţi, Scena Cafe, şi 23 aprilie, la Bacău, în Club Stage.


Intră acum și în grupul de