Femeie prinsa intre doua autoturisme, dupa un accident


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna suceveană Udeşti are nevoie de două săptămâni de îngrijiri medicale după ce a fost prinsă între două maşini. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 11.50, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a fost adusă A. Valeria, de 59 ani, din comuna Udeşti, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, aceasta fiind adusă la spital de către conducătorul auto vinovat. Ulterior, conducătorul auto a plecat de la spital fără a anunţa poliţia.

Din discuţiile purtate cu femeia s-a stabilit că în momentul în care se afla pe o alee de acces de pe Bd. George Enescu a fost prinsă între două autovehicule care erau staţionate, ca urmare a faptului că M. Maricel, de 45 ani, din comuna Zamostea a scăpat de sub control autoturismul, intrând cu partea dreapta faţă în partea stângă spate a altui autoturism care a fost proiectat spre înainte.

Autovehiculul în cauză a fost identificat în trafic în jurul orelor 13.40, pe DN 29A, în comuna Zvoriştea de poliţiştii Postului de Poliţie Zvoriştea. La volanul autovehiculului se afla M. Maricel, care a recunoscut verbal că a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza municipiului Suceava. A fost condus la locul producerii accidentului în vederea efectuării cercetării.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală Valeriei A., care în urma consultaţiei medicale a primit diagnosticul: „contuzie şold bilateral, contuzie lombo-sacrată”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de