Minora ranita grav intr-un accident la Putna


Intră acum și în grupul de

Din cauza vitezei, un autoturism a ajuns pe contrasens şi a rupt mai mulţi arbuşti după care s-a izbit de marginea unui pod accidentând grav o adolescentă ce era pasageră în maşină. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 22.14, pe DN 2H, în afara localităţii Putna, N. Ştefan, de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens. Maşina a rupt câţiva arbuşti de pe marginea părţii carosabile, după care s-a izbit cu partea laterală dreapta de balustrada podului de peste pârâul Putna.

C. M., în vârstă de 17 ani, localnică, pasageră, a fost grav rănită necesitând pentru vindecare 35-40 zile îngrijiri medicale. Cu răni mai uşoare s-a ales pasagera A. I., de 17 ani, din comuna Vicovu de Jos, necesitând pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de