A provocat un accident grav si s-a ascuns in padure


Intră acum și în grupul de

Un şofer beat s-a ascuns într-o pădure după ce maşina pe care o conducea a provocat un accident grav. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 01.00, pe DJ 174D, în comuna Dorna Candrenilor, I. Mihăiţă, de 40 de ani, din comuna Poiana Stampei, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului. Maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat în gardul din lemn situat pe partea stângă a drumului.

În urma impactului cu gardul, o scândură din acesta a pătruns prin parbrizul autovehiculului şi l-a rănit grav pe minorul V. M., de 17 ani, din comuna Poiana Stampei, pasager în autoturism. După comiterea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de poliţişti într-o pădure, în locul numit „Bîtca”, la aproximativ 1 km de la locul producerii accidentului.

Adolescentul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, cu ambulanţa, unde i s-a stabilit diagnosticul: „fractură deschisă ochi parietal drept, T.C.C. acut deschis, plagă contuză fronto-parietală cu decalare de scalp, necesitând pentru vindecare 30-40 zile îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge.


Intră acum și în grupul de