Un tanar a decedat dupa o incaierare intre doua grupuri


Intră acum și în grupul de

Un mălinean a sfârşit tragic după ce a fost lovit în cap, în timpul unei scandal violent. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 23.40, pe o cale de comunicaţie de pe raza satului Păiseni, comuna Cornu Luncii, ca urmare a unui conflict spontan, a avut loc o încăierare între un grup de tineri localnici şi unul din comuna Mălini, în urma căreia un tânăr a decedat.

Între I. Vasile, în vârstă de 25 ani, din comuna Mălini şi M. Constantin, de 21 ani, din comuna Cornu Luncii a avut loc un conflict spontan la discoteca organizată în satul Păiseni, cel din urmă plecând spre domiciliu, însă pe traseu l-a chemat pe M. Vasile de 31ani, din aceeaşi localitate, care însoţit de alţi tineri localnici, l-au aşteptat pe I. Vasile. Acesta se deplasa însoţit de prieteni, iar între cele două grupuri a avut loc un schimb de lovituri cu obiecte şi corpuri contondente, în urma cărora I. Vasile a căzut, decedând la scurt timp.

Sâmbătă, în continuarea cercetărilor, a fost efectuată necropsia concluzionându-se că: „moartea a fost violentă şi este consecinţa hemoragiei subdurale şi edemului cerebral ce s-au putut produce prin loviri active cu corpuri contondente”.

În urma probatoriului administrat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a lui M. Constantin, de 21 ani, din comuna Cornu Luncii, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor calificat” şi a lui M. Vasile, de 31 ani, din comuna Cornu Luncii, pentru săvârşirea infracţiunilor de „loviri sau alte violenţe” şi „ultraj contra bunelor moravuri”.

Duminică, suspecţii urmau să fie prezentaţi Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă. Cei doi au fost introduşi în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de