Replica PDL la criticile PSD: Eugen Bejinariu, ridiculizat de Cezar Preda (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PDL, Cezar Preda, șeful Comisiei de verificare a activității SRI din Camera Deputaților le-a cerut parlamentarilor PSD din județul Suceava să mai lase criticile sterile deoparte și să îl sprijine necondiționat pe actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, democrat-liberalul Gheorghe Flutur, în demersurile sale pentru promovarea Bucovinei.

Deputatul PDL a fost prezent sâmbătă la Suceava unde a declarat într-o conferință de presă că din punctul său de vedere ”Gheorghe Flutur e un mare câștig pentru Bucovina” și le-a solicitat senatorului Gavril Mîrza (actual președinte al PSD Suceava) și deputaților Eugen Bejinariu, Ioan Stan și Cătălin Nechifor să ”participe alături de George Flutur la dezvoltarea și bunăstarea Bucovinei”. Preda a făcut aceste declarații după ce a observat că în presa centrala și locală apar tot mai des atacuri la adresa lui Flutur, pe care vicepreședintele PDL le-a catalogat drept sterile și fără vreun fel de fundament.

Cezar Preda s-a arătat evident deranjat și de modul în care deputatul Bejinariu a înțeles să atace Guvernul și administrația județeană la ultimele conferințe de presă susținute la Suceava. ”Eugen Bejinariu prin limbajul pe care-l folosește în ultima perioadă în declarațiile publice se întoarce cu rapiditate în zona politicii de provincie.

Eu credeam până acum că are talie națională”, a declarat Preda, sugerându-i colegului său din Parlamentul României să încerce să adopte un limbaj demn de un deputat de Suceava.


Intră acum și în grupul de