Ioan Balan si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PDL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizaţiei judeţene Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, a anunţat sâmbătă că nu doreşte să candideze pentru unul dintre cele două posturi de prim-vicepreşedinte al partidului, la nivel judeţean. El a spus într-o conferinţă de presă că în urma deciziilor adoptate la nivel central în ce priveşte organizarea viitoare a PDL Suceava, vor exista două posturi de prim-vicepreşedinte, unul de secretar general şi 10 fotolii de vicepreşedinte pentru care se aşteaptă depunerea candidaturilor.

Deasemenea PDL Suceava va număra şi 2 secretari adjuncţi şi 14 secretari executivi care vor vea şi rolul de coordonatori ai comisiilor de specialitate din partid
Interesant este faptul că Suceava va avea cu incă 10 posturi de vicepreşedinte în plus deoarece, prin legea internă a PDL, parlamentarii sunt de drept vicepreşedinţi, iar PDL Suceava are 10 deputaţi şi senatori care vor deveni automat vicepreşedinţi.

„Nu voi candida la vreunul dintre cele două posturi de prim-vicepreşedinte. Eu m-am consacrat ca un bun organizator şi cred ca funcţia pe care am ocupat-o până acum se pliază foarte bine pe abilităţile mele”, a spus deputatul Ioan Bălan, care a lăsat să se înţeleagă faptul că îşi doreşte în continuare fotoliul de secretar general al organizaţiei judeţene, el fiind de altfel primul dintre greii partidului care anunţă că nu-şi doreşte „dregătorii” speciale în cadrul PDL Suceava.

În felul acesta lupta pentru cele două fotolii de prim-vicepreşedinte, chiar dacă una care nu are importanţă prea mare în condiţiile în care Gheorghe Flutur este şi „mamă şi tată” pentru toţii membrii PDL Suceava, devine interesantă prin prisma orgoliilor celor din eşalonul doi al organizaţiei judeţene.

Deputatul Ioan Bălan a mai anunţat în aceeeaşi conferinţă de presă că la nivel judeţean se va începe activitatea pentru organizarea pe secţii de votare şi colegii uninominale astfel încât „până la jumătatea lunii iunie să fie gata toate alegerile la nivel local”.


Intră acum și în grupul de