Primăria Suceava întreabă sucevenii care sunt problemele cu care se confruntă în trafic. Viceprimarul Lucian Harșovschi spune că sondajul face parte din procedurile pentru transport public în zona metropolitană Suceava


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava solicită sucevenilor să participe la un sondaj legat de transportul în municipiu care face parte din procedura pentru transportul în zona metropolitană.

„Am demarat procedurile pentru transportul în zona metropolitană cu ajutorul fondurilor europene”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Viceprimarul a spus că în proiect, pe lângă municipiul Suceava sunt implicate și localitățile Adâncata, Bosanci, Ipotești, Mitocu Dragomirnei, Moara, Pătrăuți, Salcea, Șcheia.

„Proiectul are în vedere reducerea impactului negativ al traficului asupra mediului și cetățenilor, fluidizarea traficului rutier, modernizarea sistemului de transport public și promovarea sistemului de transport alternativ”, a menționat Lucian Harșovschi.

El a explicat că în etapa elaborării planului de mobilitate urbană (P.M.U.D), prin accesarea linkului și prin completarea chestionarului de către cetățeni până pe 14 mai, autoritățile își vor putea contura o opinie pertinentă asupra nevoilor sucevenilor.

Între întrebările la care ar urma să răspundă sucevenii sunt cele legate de principalele probleme întâmpinate în timpul deplasărilor efectuate în interiorul orașului, principalele  probleme întâmpinate privind traficul auto sau să indice principalele direcții de acțiune privind dezvoltarea mobilității în municipiu.


Intră acum și în grupul de