VIDEO//Gheorghe Flutur în inspecție pe drumul Suceava-Dolhasca: Suntem și noi pe aici să-i silim pe constructori să grăbească aceste lucrări


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, joi, lucrările efectuate la modernizarea drumului Suceava-Dolhasca ce face parte din drumul axial Suceava-Iași realizate printr-un proiect cu finanțare europeană.

Flutur a spus că pe porțiunea respectivă se vor moderniza șase poduri și 71 de podețe, dar partea carosabilă va fi lărgită de la șase la opt metri.

„Vremea a început să fie bună, constructorii au ieșit și ei la treabă. Suntem și noi pe aici zilnic ca să-i silim să grăbească aceste lucrări”, a spus Flutur.

El a menționat că a fost o perioadă când s-a săpat și a fost un disconfort pentru populație.

„Sperăm ca această rută spre Dolhasca să se asfalteze cât mai repede pentru că este așteptată de foarte multă lume”, a declarat președintele CJ Suceava.

El a menționat că este o investiție mare care leagă Suceava de Iași prin Dolhasca.

„Eu sunt convins că după ce se va termina acest drum, o investiție europeană curajoasă, va însemna dezvoltare economică și va înseamna turism”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de