Frontieristii sireteni au retinut „Toyota” unui ucrainean


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în trafic un ucrainean, care transporta 350 pachete de ţigări ce erau ascunse în diferite locuri din autoturism. Potrivit comisarului Ilie Poroch-Seriţan, din cadrul IJPF Suceava, luni, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret au executat o acţiune pe linia combaterii traficului de ţigări, şi au oprit în trafic un autoturism marca „Toyota”, condus de cetăţeanul ucrainean S. Yaroslav, în vârstă de 41 de ani.

La controlul asupra mijlocului de transport au descoperit că şoferul transporta 350 pachete de ţigări marca „Winston” de provenienţă ucraineană, ce erau ascunse n spatele torpedoului, în bord şi în contraaripile spate ale autoturismului.

S-a luat măsura conducerii autoturismului în P.T.F. Siret, unde întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.446 lei a fost reţinută în vederea confiscării de către vameşi, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. Totodată autoturismul marca „ Toyota” a fost reţinut de către vameşi până la achitarea amenzii contravenţionale.

Luni, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Volkswagen”, I. Ana, în vârstă de 28 de ani, domiciliată în comuna Muşeniţa. În maşină s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în contraaripile din spate ale maşinii, un număr de 500 pachete de ţigări marca „More”, de provenienţă rusească.

Ţigările, în valoare de 2.065 lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de