Primarul Ion Lungu vrea ca tema de proiectare pentru amenajarea Parcului Șipote să fie stabilită mai repede și anunță că a renunțat la înlocuirea lui Alin Opincaru din comisie. El spune că la concursul de proiecte tehnice vor fi acordate premii în bani


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a renunțat la înlocuirea lui Alin Opincaru din comisia care va stabili tema de proiectare pentru modernizarea Parcului Șipote după ce a primit mesaje de susținere a acestuia din partea mai multor organizații neguvernamentale.

„Spuneam că au fost niște contestații la adresa domnului Alin Opincaru. Am primit în contrapartidă o susținere din partea a șase ONG-uri. Ca atare, nu ne propunem să ne amestecăm în treburile societății civile și lăsăm lucrurile așa cum sunt ele, iar societatea civilă să fie mai atentă când sunt astfel de demersuri, că ele vor mai fi, să se organizeze și să-și aleagă așa cum trebuie reprezentanții”, a spus Ion Lungu.

El a mai declarat  că a cerut accelerarea activității comisiei privind realizarea temei de proiectare pentru Parcul Șipote.

Totodată, Ion Lungu a spus că va propune comisiei care se ocupă de partea de proiect tehnic, când se va ajunge la partea de jurizare, ca premiul I să fie de 50.000 de lei, premiul II de 25.000 de lei și premiul III de 15.000 de lei.

„Să premiem primii trei clasați în ceea ce privește proiectul efectiv pentru realizarea Zonei de Agrement-Parc Șipote”, a spus Lungu.

El a menționat că sumele de bani pentru premierea proiectelor tehnice există în buget.


Intră acum și în grupul de