Campanie de strângere de fonduri pentru familia cu patru copii rămasă pe drumuri după incendiul de la Vicovu de Sus. Asociația Rădăuțiul Civic: Au nevoie de materiale de construcție, îmbrăcăminte, alimente și bani


Intră acum și în grupul de

Asociația Rădăuțiul Civic a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru o familie din Vicovu de Sus ai cărei locuință a fost distrusă de un incendiu.

După cum am relatat anterior, gospodăria a fost distrusă în totalitate în urma unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, de la un conductor electric defect. Concret, focul a mistuit locuința, bucătăria de vară, șura, adăpostul de animale și o magazie, cu bunurile aferente, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp.

Prin intervenția pompierilor au fost salvate o altă bucătărie de vară, din aceeași gospodărie, dar și construcțiile proprietății învecinate.

În aceste condiții, proprietarii, o familie cu patru copii, au rămas fără acoperiș deasupra capului și sunt nevoiți să apeleze la bunăvoința sucevenilor.

Redăm mesajul Asociației:

„Dragii noștri,

Îndrăznim să vă cerem din nou sprijinul pentru a susține o familie greu încercată din Vicovu de Sus, mai exact Laura, a cărei gospodărie a ars în noaptea de 3 spre 4 mai.

Doamna Țugui Maria Cristina a cerut ajutorul în numele acestei familii care a rămas pe drumuri, formată din doi părinți de 43 și 51 de ani și patru copii: două fete de 17 și 20 ani și doi băieți de 21 și 9 ani, familia Bodnar.

În acea noapte neagră au intervenit șapte autospeciale de stingere a incendiului și o ambulanță SMURD, reușind în acest fel să salveze o bucătărie de vară aparținând fratelui proprietarului și clădirile învecinate. În urma incendiului au ars locuința, o altă bucătărie de vară, șura, adăpostul de animale și o magazie, cu bunurile aferente (din păcate nu au putut salva nimic din bunuri) pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp.

Pentru că reușim de fiecare dată să dăm dovadă de bunătate, ființe cu frică de Dumnezeu, oamenii din zonă s-au mobilizat și în cursul zilei de ieri au dărâmat și curățat resturile arse.

Acum au nevoie de materiale de construcție, îmbrăcăminte, alimente și bani.

Cei de la primărie și-au oferit sprijinul prin punerea la dispoziție a forței de muncă.

Din păcate Sărbătorile Pascale nu au fost doar bucurie pentru toți dintre noi. Haideți să întindem o mână de ajutor, oricât de puțin, pentru familia Bodnar înseamnă mult.

Pentru cine dorește să ducă pachete, punem la dispoziție următoarele date de contact:

una dintre fetele familiei Bodnar – 0759 675 693

doamna Țugui Maria Cristina – 0760 323 404.

Pentru donații în lei:

Dna BODNAR STELA-AZPASIA

IBAN RO49BRDE340SV80800123400”


Intră acum și în grupul de