Centrul de vaccinare din mașină (drive-through) din parcarea Suceava Shopping City va funcționa până la sfârșitul lunii septembrie. CL Suceava se întrunește în ședință de îndată pentru a aproba asocierea cu centrul comercial


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava se întrunește, vineri dimineața, în ședință online de îndată pentru înființarea centrului de vaccinare din mașină din Suceava Shopping City .

Potrivit proiectului de hotărâre inițiat de primarul Ion Lungu pentru asocierea Primăriei Suceava cu Suceava Shopping City, centrul de vaccinare drive-trough din parcarea centrului comercial va fi amenajat pe o suprafață de 200 de mp.

Primăria Suceava urmează să asigure tehnica de calcul, respectiv calculator, imprimantă, scanner, dar și materiale de curățenie și materiale consumabile.

La rândul său, centrul comercial va asigura un spațiu de 200 de mp care permite accesul persoanelor cu mijloace auto, un cort în vederea amenajării centrului de vaccinare, mese, scaune și pat pentru tratament, frigider și asigurarea utilităților.

Contractul de asociere este valabil până în data de 30 septembrie 2021, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2021, se mai arată în proiectul de hotărâre.


Intră acum și în grupul de