Cinci colete voluminoase cu tigari de contrabanda, confiscate la Siret (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cunoscut fiind faptul că în zona fâşiei de graniţă din perimetrul Siret au loc activităţi de contrabandă, frontieriştii de la nivelul Sectorului P.F. Siret au luat măsuri specifice pentru intensificarea supravegherii frontierei de stat şi au dat peste cinci colete voluminoase cu ţigări de contrabandă.

Potrivit ofiţerului Relaţii Publice din cadrul IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, orele 00.05, poliţiştii de frontieră au observat în apropierea frontierei, un grup de persoane ce transportau 5 colete voluminoase.
„S-a procedat la reţinerea celor în cauză, fiind identificaţi numiţii S. Dănuţ, în vârstă de 33 de ani şi P. Tiberiu, de 26 de ani, ambii din comuna Brodina, restul persoanelor, profitând de întuneric reuşind să se disperseze pe mai multe direcţii” precizează comisarul Poroch.

În urma inventarierii celor 5 colete, poliţiştii de frontieră au descoperit 7.450 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ( 3000 pachete marca „More” şi 4450 pachete marca „Viceroy”), în valoare de 30.450 lei.

Celor două persoane li s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul savârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă.
Cercetările sunt continuate de către procurorul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava şi poliţişti de frontieră suceveni delegaţi de către acesta, care cooperează în acest caz cu autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de