Captura impresionanta de tigari de contrabanda, la Falticeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Săptămână de săptămână, poliţiştii de frontieră se laudă cu capturi care de care mai impresionante de ţigări de contrabandă. Acum a venit şi rândul poliţiştilor suceveni să facă acest lucru. Iar captura acestora este de departe una dintre cele mai mari cu care s-au confruntat organele de ordine pe parcursul anului curent.

Nu mai puţin de 27.000 de pachete cu ţigări au fost confiscate de poliţişti în urma unui simplu control.

Descoperirea s-a făcut în urma “unei acţiuni organizate de poliţişti pe linia prevenirii şi descoperirii traficului ilicit cu ţigarete, pe raza municipiului Fălticeni” ca şi cum localitatea amintită este una cu puternice legături privind frontiera şi contrabanda cu ţigări din apropierea acesteia.

Totuşi nu mai puţin de trei autovehicule au fost oprite concomitent pentru control. Nu mică le-a fost mirarea organelor de ordine când au descoperit că toate maşinile erau pur şi simplu burduşite cu ţigări provenite din Ucraina, care urmau să ajungă pe piaţa neagră din România.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal, Gabriel Panţîru, “cele trei autoturisme au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că primul autoturism era condus de C. Marius de 40 ani din Bucureşti, în interior fiind găsită cantitatea de 11.400 pachete de ţigări, al doilea autoturism era condus de M. Vasile de 34 ani din comuna Gîrbovi, judeţul Ialomiţa, pe bancheta din dreapta faţă fiind identificat S. Ionel de 26 ani din Bucureşti, în interior fiind găsită cantitatea de 6115 pachete de ţigări, iar al treilea autoturism era condus de R. Paul de 43 ani din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în interior fiind găsită cantitatea de 9470 pachete de ţigări.”

Întreaga cantitate de ţigarete în valoare de aproximativ 250.000 de lei a fost confiscată. În acelaşi timp, cele trei autoturisme au fost reţinute la sediu în vederea continuării cercetărilor, iar proprietarilor acestora li s-au întocmit acte premergătoare în vederea demarăririi cercetărilor privind contrabanda cu ţigări.


Intră acum și în grupul de