Cercetati pentru detinere de droguri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog – B.C.C.O. Suceava au fost sesizaţi la începutul lunii, de jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, că l-au depistat pe B. Constantin, de 24 de ani, din comuna Cornu Luncii, judeţul Suceava, în timp ce transporta un colet suspect pe raza municipiului Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru, la controlul corporal şi al bagajului, au fost identificate într-o pungă din plastic din interiorul bagajului 4 plicuri ce conţineau fibre vegetale de culoare brun-oliv suspecte a fi droguri.

„Ca urmare a activităţilor de investigare/cercetare efectuate în cauză, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, poliţiştii au stabilit că suspectul B. Constantin a venit în dimineaţa acelei zile din Grecia cu un autocar, având asupra sa bagajul personal, în care transporta o sacoşă ce conţinea plicurile cu substanţa vegetală suspectă a fi cannabis, cu masa totală de 61,5 grame”, a precizat Gabrial Panţiru.

Procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava a dispus, în 02.04.2010, reţinerea pentru 24 ore a tânărului sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: introducere în ţară de droguri de risc, fără drept, şi deţinere de droguri de risc, fără drept, iar ulterior, la data de 14.04.2010, interdicţia de a părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile faţă de un alt suspect, D. Viorel de 31 ani, din comuna Udeşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la „deţinere de droguri de risc, fără drept” şi „introducere în ţară de droguri de risc, fără drept”.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.


Intră acum și în grupul de