Ion Lungu anunță sens giratoriu la Uzină, prelungirea benzii de stocaj la semaforul de la Biblioteca Județeană, dar și străpungere spre strada Alexandru cel Bun din parcarea „La Bazin” după ce semnează noul contract de asfaltări


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că  a fost finalizată licitația pentru atribuirea contractului de asfaltări din municipiu, menționând că au fost trei ofertanți, iar licitația a fost câștigată de asocierea formată din Florcostruct, Autotehnorom, SUCT și ConBucovina pentru 9,2 milioane de lei.

„Poate de asta nu merg asfaltările bine în oraș. Suntem între două contracte de asfaltare”, a spus Ion Lungu.

El a menționat că se așteaptă să fie depășită perioada de contestare a rezultatului licitației și că ar urma ca săptămâna viitoare să fie semnat contractul.

Ion Lungu a prezentat și prioritățile pe care le are, respectiv refacerea carosabilului la axul principal, continuarea lucrărilor parcării „La bazin” unde ar urma să fie efectuată o străpungere spre strada Alexandru cel Bun, realizarea unui sens giratoriu pe strada Mitropoliei, la Uzină, lucrări pe strada Stațiunii din cartierul Obcini sau prelungirea benzii de stocaj pe strada Ana Ipătescu în zona Parcului Central pentru că acum blocajul este până la sensul giratoriu din centrul orașului.

El a mai spus că se va lucra pe strada Luceafărului, pe strada Muncii, strada Bazarului și vor fi efectuate lucrări de plombări în toate cartierele.

Ion Lungu a menționat că acum se merge pe o prelungire a fostului contract, dar că lucrările vor reîncepe în forță după semnarea noului contract.


Intră acum și în grupul de