Talharita in scara blocului pentru suma de 300 de lei


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost tâlhărită în scara blocului udne locuia fiica sa. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 20.30, M. Antoaneta, din municipiul Suceava a sesizat faptul că în jurul orelor 20.00, în timp ce se afla în scara de bloc unde locuieşte fiica sa, un tânăr necunoscut i-a smuls din mână sacoşa în care avea cumpărăturile şi portmoneul. Femeia a spus că sacoşa s-a rupt în momentul în care i-a fost smulsă, însă autorul i-a luat de jos portmoneul căzut, după care a fugit.

Pentru că bănuit de comiterea faptei era minorul V. G. , de 17 ani, din comuna Drăgoieşti, care a mai fost cercetat pentru comiterea unor fapte cu acelaşi mod de operare, femeii i s-a prezentat un album cu persoane suspecte ce folosesc acest mod de operare. Aceasta l-a recunoscut. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 300 lei.

S-au dispus măsuri de identificare şi prindere a autorului, cercetările fiind continuate faţă de acesta pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Tot sâmbătă, la ora 00.02, patrula de siguranţă publică din cadrul Biroului Ordine Publică, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona străzii 6 Noiembrie a observat că un tânăr a devenit suspect prin comportament la vederea patrulei de poliţie.

Întrucât acesta avea asupra sa nişte capace de roţi a fost legitimat constatându-se că se numeşte A. S., de 16 ani, din localitate. Fiind întrebat despre provenienţa capacelor, acesta nu a dat un răspuns coerent. S-a stabilit ulterior că respectivele capace au fost sustrase de la un autoturism proprietatea lui H. Ovidiu, din comuna Vatra Moldoviţei, care era parcat pe strada 6 Noiembrie, în apropiere de locul interceptării persoanei.

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, pentru continuarea cercetărilor. Prejudiciul cauzat în valoare de 100 lei a fost recuperat, iar minorul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de