Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că 40 de persoane au curățat din nou Parcul Șipote și Păduricea Zamca: Arătau de parcă nici nu ar fi fost făcută igienizare acum trei săptămâni

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, miercuri seara, că 4 echipe, totalizând 40 de persoane, au curățat din nou Parcul Șipote și Păduricea Zamca, care arătau de parcă nici nu ar fi fost făcută o igienizare generală acum exact trei săptămâni.

El a spus că în urmă cu trei săptămâni s-a organizat o acțiune amplă de curățenie, cu peste 80 de persoane implicate și cu rugămintea de a păstra curățenia făcută, dar că se pare că a fost o acțiune făcută în zadar pentru că în cursul zilei de miercuri s-a intervenit din nou, cu o nouă curățenie generală.

„Revin cu rugămintea către suceveni de a păstra și a respecta curățenia făcută! Efortul este unul comun, iar misiunea e foarte importantă – doar împreună putem menține orașul curat!”, a spus Lucian Harșovschi.

Igienizarea de miercuri a fost efectuată de municipalitatea suceveană a doua zi după ce News Bucovina împreună cu activistul civic Andrei Bacoș a prezentat munții de gunoaie din Păduricea Zamca și a fost anunțată campania de igienizare din 15 mai la care și-au anunțat participarea voluntari din toate mediile sociale.

Analiza de Seara – cu Andrei Bacoș prin cartierul George Enescu al Sucevei

Analiza de Seara – cu Andrei Bacoș prin cartierul George Enescu al Sucevei! Ca in filmele cu …Primaria Suceava in rolul principal

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 11 mai 2021
loading...