Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că 40 de persoane au curățat din nou Parcul Șipote și Păduricea Zamca: Arătau de parcă nici nu ar fi fost făcută igienizare acum trei săptămâni


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, miercuri seara, că 4 echipe, totalizând 40 de persoane, au curățat din nou Parcul Șipote și Păduricea Zamca, care arătau de parcă nici nu ar fi fost făcută o igienizare generală acum exact trei săptămâni.

El a spus că în urmă cu trei săptămâni s-a organizat o acțiune amplă de curățenie, cu peste 80 de persoane implicate și cu rugămintea de a păstra curățenia făcută, dar că se pare că a fost o acțiune făcută în zadar pentru că în cursul zilei de miercuri s-a intervenit din nou, cu o nouă curățenie generală.

„Revin cu rugămintea către suceveni de a păstra și a respecta curățenia făcută! Efortul este unul comun, iar misiunea e foarte importantă – doar împreună putem menține orașul curat!”, a spus Lucian Harșovschi.

Igienizarea de miercuri a fost efectuată de municipalitatea suceveană a doua zi după ce News Bucovina împreună cu activistul civic Andrei Bacoș a prezentat munții de gunoaie din Păduricea Zamca și a fost anunțată campania de igienizare din 15 mai la care și-au anunțat participarea voluntari din toate mediile sociale.

Analiza de Seara – cu Andrei Bacoș prin cartierul George Enescu al Sucevei

Analiza de Seara – cu Andrei Bacoș prin cartierul George Enescu al Sucevei! Ca in filmele cu …Primaria Suceava in rolul principal

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 11 mai 2021

Intră acum și în grupul de