O femeie de 30 de ani din Suceava a dispărut și este căutată de Poliție/Actualizare/ Femeia a fost găsită


Intră acum și în grupul de

ACTUALIZARE: Femeia s-a certat cu soțul și a plecat în Zvoriște la casa bunicilor ei.

Poliția Județeană Suceava a revocat măsura de căutare a persoanei dată dispărută.

Lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați sâmbătă prin de soțul femeii că aceasta a coborât din autoturism pe Calea Unirii, în zona Dedeman și a plecat într-o direcție necunoscută.

În urma verificărilor efectuate s-a reușit identificarea persoanei dispărute Ilisei Adriana-Florentina, care a fost condusă la sediul Poliției Municipiului pentru declarații. Cu această ocazie aceasta a declarat că în urma unor discuții în contradictoriu spontane cu soțul ei, s-a deplasat în com. Zvoriștea, la casa bunicilor ei care sunt decedați.

Știrea inițială

…………………………………………………………………….

O femeie de 30 de ani din Suceava a dispărut sâmbătă după amiaza și este căutată de Poliție.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava desfășoară activități de cautare a persoanei dispărute ILISEI ADRIANA FLORENTINA de 30 de ani din Suceava.

Aceasta a fost văzută ultima dată în cursul zilei, la ora 16:30 în zona stației TPL Bazar.

Femeia dispărută are cca. 1,70 m înălțime, păr blond și este îmbrăcată cu pantaloni tip blug albastru și o jacheta albastră.

„Rugăm pe toți cei care au informații cu privire la persoana dispărută să le comunice prin apel la SNUAU 112 sau la Poliția Municipiului Suceava”, a solicitat Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de