Trimis la Neurochirurgie Iasi cu capul facut zob intr-un bar din Malini (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un mălinean a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi după ce a fost lovit în cap de un consătean, în timp ce se afla cu prietenii la un pahar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, duminică, la ora 21.15, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mălini au fost sesizaţi prin „SNUAU 112” cu privire la faptul că Ş. Neculai, în vârstă de 26 ani, localnic, a fost victima unei agresiuni într-un bar din centrul comunei.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că în jurul orelor 21.00, Ş. Neculai se afla în incinta unui bar din Mălini, unde consuma cu mai mulţi prieteni băuturi alcoolice, moment în care în local a intrat A. Constantin, de 24 ani, localnic, care i-a aplicat cu un obiect contondent două lovituri în zona capului, după care a părăsit barul.

Ş. Neculai a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, iar ulterior a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi. După comiterea faptei, A. Constantin a dispărut de la domiciliu şi s-au dispus măsuri pentru găsirea acestuia.

Gabriel Panţiru spune că, în funcţie de rezultatul examinării medico-legale, se vor lua măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de