Consiliul Local Suceava urmează să aprobe 3.377 burse școlare pentru acest an din care șase sunt de performanță pentru elevi de la CN „Ștefan cel Mare” și Liceul cu Program Sportiv

Consiliul Local Suceava urmează să aprobe în ședința ordinară de săptămâna viitoarea finanțarea unui număr de 3.377 de burse școlare pentru elevii din învățământul preuniversitar  de stat din municipiul Suceava.

Astfel, vor fi acordate șase burse de performanță, 3.225 de burse de merit, 13 burse de studiu și 133 de burse de ajutor social.

Reamintim că în ședința Consiliului Local Suceava din luna aprilie a fost stabilit cuantumul pe tipuri de burse, respectiv  bursa de performanță – 200 lei, bursa de merit – 120 lei, bursa de studiu – 100 lei și bursa de ajutor social – 100 lei.

Cele mai multe burse de merit, 733, vor fi acordate elevilor Colegiului Național „Mihai Eminescu”, urmat de Colegiul Național „Ștefan cel Mare” unde se vor acorda 551 de burse de merit, trei burse de performanță și 6 burse sociale și de Școala Gimnazială „Miron Costin” unde se vor acorda 367 de burse de merit și 37 de burse sociale.

loading...