Gheorghe Flutur: Un pas important spre revenirea la normalitate. Wizz Air reia cursele de pe Aeroportul Suceava care nu au fost operate din cauza restricțiilor pandemice

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat vineri că în perioada următoare Wizz Air va relua de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” din Suceava o parte dintre cursele care nu au mai fost operate de o lungă perioadă de timp datorită restricțiilor pandemice.

„Acest lucru înseamnă un pas important spre revenirea la normalitate”, a spus Flutur.

El a arătat că din 28 mai vor fi reluate zborurile spre Doncaster, în data de 29 mai spre Roma-Ciampino, pe 4 iunie spre Bologna, în data de 15 iunie spre Viena și din data de 16 iunie, spre Dortmund.

În același timp va crește și numărul frecvențelor zborurilor spre unele destinații, din a doua jumătate a lunii iunie, destinația Londra-Luton va fi operată cu 9 frecvențe pe saptămână (lunea și vinerea fiind 2 zboruri zilnice), iar Milano-Bergamo cu 4 frecvențe pe săptămână.

„Faptul că marile companii decid să reia o serie de zboruri anulate din cauza pandemiei reprezintă un bun semnal și un pas important spre revenirea la normalitate. Cred că vom putea anunța foarte curând și alte vești bune”, a spus Gheorghe Flutur.

loading...