Amenzi de peste 50.000 lei aplicate sucevenilor care au depozitat incorect deșeurile. Lucian Harșovschi: Responsabilitatea cetățenilor este cea de a fi civilizați și de a da dovadă de simț civic!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat luni că Poliția Locală Suceava a aplicat zeci de amenzi persoanelor fizice și juridice din municipiu pentru depozitarea incorectă a deșeurilor.

În total, au fost aplicate 39 de amenzi, 26 pentru persoane juridice și 13 pentru persoane fizice, în valoare de 55.500 lei.

„Un oraș civilizat este, în primul rând, un oraș curat! Cu siguranță cu toții suntem de acord cu această afirmație, însă câți dintre noi contribuim ca aceasta să devină realitate? Imaginile de mai jos cred că pot fi un răspuns. Într-adevăr, responsabilitatea administrației este ca Suceava să fie un oraș curat, însă responsabilitatea cetățenilor este cea de a fi civilizați și de a da dovadă de simț civic”, a transmis Lucian Harșovschi.

Viceprimarul a mai precizat că sucevenii pot lua informațiile necesare cu privire la depozitarea conformă a deșeurilor, programul de colectare, dar și informații despre colectarea selectivă a deșeurilor de pe site-ul https://www.suceavacurata.ro/.

„Împreună menținem orașul curat și contribuim la bunăstarea mediului înconjurător! Responsabili și sănătoși!”, a adăugat Harșovschi.


Intră acum și în grupul de