Unul mai beat decat altul!


Intră acum și în grupul de

Fără permis, un bărbat din comuna suceveană Horodnic de Sus a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea maşina unui prieten, acesta din urmă fiind de asemenea sub influenţa băuturilor alcoolice. În ambele cazuri alcoolemia depăşea 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 13.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Horodnic de Jos au oprit în trafic, pe DC 46, pe raza comunei, un autoturism, întrucât au observat că autoturismul are un mers sinuos.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că la volanul autovehiculului se afla Ş. Ioan, de 52 ani, din comuna Horodnic de Sus, care a declarat că nu posedă permis de conducere şi că autoturismul i-a fost încredinţat pentru a fi condus de C. Ionel, de 48 ani, din Horodnic de Sus.

De asemenea, s-a mai stabilit şi că autoturismul a fost condus pe o distanţă de aproximativ 5km de proprietarul acestuia, C. Ionel.

Întrucât emanau halenă alcoolică, cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi unde au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul pentru C. Ionel fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru Ş. Ioan de 1,44 mg/l.
Celor doi li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei şi s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de