I-au pus catusele dupa ce a facut „circ” in trafic


Intră acum și în grupul de

Un şofer băut, ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a refuzat să prezinte poliţiştilor actele, a fost dus încătuşat la spital pentru a i se lua probe de sânge. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 23.57, pe strada 1 Mai, din municipiul Suceava a fost identificat B. Mircea, de 41 ani, din localitate, conducând un autoturism, după ce a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Poliţiştii sun că, şoferul emana halenă alcoolică şi a refuzat să prezinte agenţilor de poliţie documentele personale şi pe cele ale autoturismului şi a refuzat să coboare din autoturism la solicitarea acestora. Din acest motiv , după efectuarea somaţiilor legale a fost încătuşat. Şoferul a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice.

I s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte 0,80 mg/l alcool pur în sânge”.


Intră acum și în grupul de