Vicepreședintele CJ Suceava Niculai Barbă spune că Ryanair va începe să opereze din iunie de pe Aeroportul Suceava: E un semn important al revenirii la normalitatea dinaintea pandemiei când aveam jumătate de milion de pasageri


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a declarat, marți, că Ryanair va începe din iunie să opereze de pe Aeroportul Suceava cursa de Veneția-Treviso urmând ca din iulie să opereze curse spre Rhodos, Viena, Milano-Bergamo și Roma-Ciampino, ceea ce este un semn important al revenirii la normalitate.

„Compania aeriană Ryanair va începe operarea pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava în data de 4 iunie pe destinația Veneția-Treviso, urmând ca celelalte destinații anunțate să opereze de la începutul lunii iulie, astfel: Rhodos și Viena din 1 iulie, Milano-Bergamo din 5 iulie și Roma-Ciampino din 6 iulie”, a spus Barbă.

El susține că faptul că încă o mare companie aeriană a ales să opereze pe aeroportul sucevean are multiple semnificații.

„În primul rând este o apreciere elocventă a serviciilor oferite de Aeroportul  „Ștefan cel Mare” Suceava, apoi este vorba de încă o confirmare a potențialului județului Suceava și a zonei, promovate în special sub brandul Bucovina. De asemenea, respectarea programului de zbor stabilit cu mai mult timp în urmă înseamnă predictibilitate, un semn important al revenirii la normalitatea dinaintea pandemiei, când Aeroportul era în plină dezvoltare, cu aproape jumătate de milion de pasageri în 2019”, a declarat Niculai Barbă.


Intră acum și în grupul de