Mii de pachete cu tigari, gasite in masina unui nemtean


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii suceveni au depistat joi dimineaţă în trafic un nemţean care transporta peste 6.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit. Potrivit IJPF Suceava, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret, au executat o acţiune pe linia combaterii traficului de bunuri accizabile, astfel au oprit pentru control un autoturism marca „Volkswagen Sharan”, condus de către R. Cezar, în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în judeţul Neamţ.

La verificarea mijlocului de transport frontieriţtii au descoperit o importantă cantitate de ţigări pentru care conducătorul auto nu poseda documente de provenienţă. Autoturismul în cauză a fost condus la sediul S.P.F. Siret, unde în urma inventarierii cantităţii de ţigări a rezultat un număr de 6.200 pachete, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană .

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 25.717 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră iar şoferului i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă, acte ce vor fi înaintate Serviciului Teritorial Suceava al D.I.I.C.O.T, în vederea atribuirii numărului unic şi continuarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de