Acasă Actualitate Scandal în comuna Satu Mare. Un consilier local USR acuză că a...

Scandal în comuna Satu Mare. Un consilier local USR acuză că a fost lovit de primarul PSD. Primarul spune că l-a îmbrâncit după ce consilierul l-a insultat în permanență și că regretă gestul


Intră acum și în grupul de

Consilierul local USR al comunei sucevene Satu Mare, Silvestru Bălan, a ajuns, miercuri, la spital după ce ar fi fost lovit de primarul PSD al comunei, Toader Lavric.

Potrivit unor rude ale consilierului, acesta a ajuns la spital, la UPU după ce, după ședința de Consiliu Local, primarul l-a ajuns la poarta primăriei și l-ar fi lovit în cap, l-a dat jos și apoi l-ar fi lovit cu picioarele.



Primarul Toader Lavric spune însă că doar l-a îmbrâncit pe consilierul local USR pentru că acesta l-a tot insultat.

„Astăzi am avut ședință de Consiliu Local. Domnul respectiv, de la primele ore, a început să mă insulte, să mă amenințe, că m-am atașat cu angajații Primăriei la furat. Chestii jignitoare și vorbe urâte. Când s-a terminat ședința, ieșind afară, el a reluat aceleași insulte. L-am împins, recunosc. Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu-mi stă în fire. Nu am mai făcut așa ceva”, a spus primarul.

El a recunoscut că gestul nu este firesc nici pentru el ca om și nici ca primar și că îi pare sincer rău de această ieșire necontrolată.

Silvestru Bălan a fost contracandidatul lui Lavric în alegerile locale din toamna anului trecut.

Toder Lavric este la primul mandat de primar.

În acest caz Secția de Poliție Rurală nr. 3 Marginea a fost sesizată prin 112 privind o agresiune în curtea Primăriei comunei Satu Mare.

Patrula deplasată la fața locului a constatat că un consilier local de 61 ani de la USR PLUS,  după ce a participat la ședința de Consiliu local a intrat într-un conflict verbal cu primarul comunei Satu Mare de 45 de ani de la PSD care l-a lovit pe consilier în zona feței și a spatelui.

Consilierul local a fost transportat la o unitate medicală pentru acordare de îngrijiri de specialitate. Polițiștii s-au autosesizat și au întocmit un dosar penal pentru „purtare abuzivă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version