Acasă Actualitate Gheorghe Flutur a făcut un nou apel pentru încurajarea vaccinării în județul...

Gheorghe Flutur a făcut un nou apel pentru încurajarea vaccinării în județul Suceava și în special în mediul rural


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut, joi, în finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean din luna mai, un nou apel către consilierii județeni pentru implicare în campania de vaccinare împotriva Covid-19, arătând că județul Suceava are, din păcate, cea mai mică rată de vaccinare din țară.

„Am avut mai multe discuții cu primarii, cu alți lideri de opinie, cu instituții ale statului pentru organizarea de  evenimente pentru cei care doresc să se vaccineze.Apelul meu către consilierii județeni este să vă implicați și, în special în mediul rural, unde procentul de vaccinare este foarte mic. În satele izolate putem organiza, la solicitarea primarilor sau a beneficiarilor, caravane pentru vaccinare”, a spus Flutur.



El a menționat că săptămâna aceasta va fi la Suceava și Raed Arafat pentru încurajarea campaniei de vaccinare.

„Spun asta pentru că, uitându-ne în statistici, din păcate, județul Suceava, este pe ultimul loc.Socotesc că trebuie să ne implicăm și noi, Consiliul Județean, pentru cei care sunt doritori să le explicăm aceste lucruri, să solicităm medicilor de familie și tuturor celorlalți să se implice în acțiunea de vaccinare a populației în județul Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version