S-au jucat cu focul si au incendiat doua gospodarii din Marginea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de 8 autospeciale au intervenit duminică seară, la stingerea unui incendiu ce a cuprins două gospodării din localitatea Marginea, după ce doi copii s-au jucat cu chibriturile. Potrivit căpitanului Dan Baltaru, din cadrul Compartimentului Informare şi relaţii Publice a ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 20.35, astfel că, Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, Gărzile de intervenţie Solca şi Vicovu de Sus împreună cu Serviciile Volunatre pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa, Volovăţ şi Vicovu de Sus a intervenit cu opt autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la două gospodării ce aparţin lui Ilie B. şi Margaretei H., din localitatea Marginea.

„La sosirea echipajelor ardea violent acoperişul locuinţei şi anexele Margaretei H. şi anexele din gospodăria lui Ilie B., existând pericolul de propagare la două gospodării învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 23.20. De la Margareta H. A ars acoperişul casei de locuit, pe o suprafaţă de 100 mp, anexele construite din lemn pe o suprafaţă de 170mp, circa 3 mc lemn de foc şi circa 4 t furaje iar de la Ilie B. acoperişul anexelor, pe o suprafaţă de 120 mp, circa 4 t furaje, 1 mc cherestea. De asemenea, s-au degradat plafonul, pereţii casei de locuit şi bunuri casnice” precizează căpitanul Baltaru.

Acesta a menţionat că, din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jocului copiilor cu focul nesupravegheaţi G. V., de 9 ani şi G. G., de 12 ani.
Pompierii au salvat 4 animale mari, păsări, locuinţa lui Ilie B. şi două gospodării învecinate, în valoare de aproximativ 600.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 50.000 lei.


Intră acum și în grupul de