VIDEO//Camion ce transporta o combină agricolă, la un pas să se răstoarne în apa colectată în zona unui podeț în lucru de pe DJ 209 C în Liteni-Moara


Intră acum și în grupul de

Un camion care transporta, marți, o combină agricolă, a fost la un pas să se răstoarne în apa colectată în zona unui podeț aflat în lucru pe drumul județean DJ 209 C în zona Liteni Moara.

Potrivit imaginilor filmate de localnici, camionul a reușit să treacă aproape în totalitate de podeț, dar roțile din dreapta spate au ajuns pe marginea drumului, fiind suspendate, iar camionul risca să se prăbușească.

Șoferul a reușit să mențină camionul în poziție până când în zonă au ajuns două tractoare de mare putere care au tractat autovehiculul și au evitat producerea unui eveniment nedorit.

La finalul operațiunii localnicii care urmăreau modul de soluționare a situației au exclamat: „A scăpat!”.

Circulația în zonă a fost blocată zeci de minute, iar coada de mașini, pe ambele sensuri, a fost de mai mulți kilometri.

News Bucovina a atenționat încă de vineri că modul în care a fost amenajată traversarea în zona respectivă pe perioada lucrărilor poate duce la evenimente de acest gen.


Intră acum și în grupul de