Lucian Harșovschi anunță schimbări majore în intersecția de la Biblioteca Județeană: Trotuarul din zona Parcului Central dispare și se prelungește banda de stocare spre Ipotești și se face sens unic spre strada Ștefan cel Mare


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, miercuri, în conferință de presă, că vor fi făcute schimbări majore pentru soluționarea blocajului care se creează în zona intersecției de la Biblioteca Județeană.

Harșovschi a spus că au fost primite toate avizele de la Poliție pentru modificările care urmează să fie făcute la intersecția bulevardului Ana Ipătescu cu Strada Mitropoliei.

El a explicat că va fi prelungită la 126 de metri banda de stocare pentru Strada Mitropoliei prin desființarea trotuarului de la Parcul Central.

Totodată, va deveni cu sens unic porțiunea din Strada Mitropoliei pe porțiune dintre Bdul Ana Ipătescu și Strada Ștefan cel Mare și se vor crea 37 de noi locuri de parcare.

Mai mult, se vor modifica și timpii de la semafor astfel încât să fie un timp mai lung pentru cei care vin în oraș dinspre Ipotești.

Viceprimarul a spus că a fost dat ordinul de începere al lucrărilor, iar după obținerea tuturor autorizațiilor de firma care va lucra, va dura 21 de zile realizarea acestor modificări.

El și-a exprimat încrederea că în luna iulie vor fi finalizate lucrările.


Intră acum și în grupul de