Competiții sportive, muzică şi jocuri cu baloane organizate pentru copiii aflați în dificultate din Fălticeni și Gura Humorului de Asociația Euroactiv Suceava, Asociația Plai Străbun, CT Samuil Isopescu și Școala din Hânţeşti


Intră acum și în grupul de

Copiii de la Centrele de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului și Fălticeni au avut parte de o adevărată sărbătoare de Ziua Copilului, 1 iunie, organizată de Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, conducerea Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, Asociația „Plai Străbun” și Şcoala Gimnazială „Mihai Halunga” Hânţeşti.

Voluntarii Euroactiv au achiziționat cu ajutorul sponsorilor acțiunii produse de curățenie, dezinfectanți, dulciuri ce au fost oferite copiilor de la Centrele de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului și copiilor de la Fălticeni.

Voluntarii acțiunii au organizat și o competiție de fotbal, în ciuda vremii ploioase și au jucat cu elevii de la Centrele de Servicii sociale din Gura Humorului și de la Fălticeni.

Medalia locului I l-au obținut elevii de la Centrul din Fălticeni, iar medalia locului II a obținut-o elevii de la Centrul din Gura Humorului. Competiția sportivă a fost arbitrată de elevul Ioan Gavrilovici de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava. Toți copiii din cele 2 Centre de Servicii sociale au primit daruri oferite cu ajutorul sponsorilor acțiunii.

Acțiunea a fost sprijinită de S.C. Găitano Company S.R.L., S.C. Ursa Mare S.R.L., de CAR Învățământ Fălticeni, S.C. Adria S.R.L. Suceava, S.C. Tesano S.R.L. Suceava, S.C. Sav-Com S.R.L.,Andrei L. Ghiaţă, S.C. FeroVali S.R.L., S.C. Mado Corporation S.R.L. Iaşi, S.C. RavRadi Construct S.R.L., Restaurant Latino, Sport ABN, S.C. Negru S.R.L. şi Grup Muşatinii S.A. Suceava.

Acțiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc (președinte Euroactiv Suceava) și de voluntarii Timotei Răscol, Vlad Iriciuc, Magdalena Drăgoi, Samuel Petriuc, Claudiu Ţabrea, Alexandru Gheorghiţă, Ioan Gavrilovici, Vlad Moscaliuc și Alex Cunițchi.


Intră acum și în grupul de