Lucrarile de modernizare a drumurilor din Falticeni au ajuns la jumatate


Intră acum și în grupul de

La aproape un an de la începerea lucrărilor de reabilitare şi modernizare, un număr de 13 drumuri din municipiul Fălticeni au fost finalizate pe jumătate.

Potrivit edilului-şef fălticenean, Vasile Tofan, proiectul prevede modernizarea a 15,244 de kilometri de drumuri, lucrările urmând a se realiza pe străzile Republicii, Armatei, Tudor Vladimirescu, Botoşanilor, Pleşeşti Gane, Ion Creangă, Buciumeni, Mihai Eminescu, Plutonier Ghiniţă, Plugari, Dumbrava Minunată, Mihail Sadoveanu şi Caporal Popescu. Primarul din Fălticeni a precizat că lucrările se realizează prin intermediul unui proiect european, finanţat prin Programul Operaţional Regional, investiţiile urmând să fie finalizate în toamna acestui an, valoarea totală a proiectului ridicându-se la 19,6 milioane de lei.

El a spus că de la începerea investiţiilor, la sfârşitul lunii iunie 2009, şi până în prezent s-au efectuat lucrări de reabilitare şi modernizare pe străzile Tudor Vladimirescu (90%), Armatei (92%), Ion Creangă (93%), Plugari (100%), Plutonier Ghiniţă (90%), Republicii (25%) şi Botoşanilor (5%). „Lucrările vor continua pe toate celelalte străzi incluse în acest proiect. În mod sigur modernizarea lor va fi finalizată până la termenul prevăzut în proiect, respectiv 30 noiembrie 2010”, a spus Tofan.

El a mai menţionat că până în prezent Primăria Fălticeni a plătit aproape 5,9 milioane de lei, reprezentând toate deconturile pentru lucrările şi serviciile realizate în acest proiect. Investiţia în modernizarea celor 13 drumuri din Fălticeni este realizată de firma Drumuri şi Poduri Suceava.


Intră acum și în grupul de