În spitalele din județul Suceava sunt internați 32 de pacienți din totalul de 65 de suceveni infectați cu SARS-CoV-2. La Câmpulung Moldovenesc și Siret nu mai sunt internați pacienți Covid

În spitalele din județul Suceava sunt internați, sâmbătă, 32 de pacienți din totalul de 65 de suceveni care sunt infectați cu SARS-CoV-2.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 8 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 2 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 508 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 22 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 16 pacienți sunt în zona tampon și 470 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 22 pacienți diagnosticați Covid-19 din SJU Suceava unul prezintă forme ușoare,  12 prezintă forme medii ale bolii; 6 prezintă forme severe; 3 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 2 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 0 intubați ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 337 paturi libere, din care 86 pentru pacienți Covid-19, 230 în sectorul non-Covid și 21 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 11 paturi pentru pacienți Covid, sunt 29 ventilatoare libere, din care 12 pentru pacienții Covid-19, și 17 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 5 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 20 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid este internat 1 pacient suspect, 0 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 1, fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 ( forme medii), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 23 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 (prezentând forme medii), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 6 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 32 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 27.

La nivelul județului sunt disponibile 167 de locuri libere Covid și 38 locuri pentru zona tampon.

Potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 22.955 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Până sâmbătă, în județul Suceava au fost vaccinate împotriva Covid-19 un număr de 82.759 de persoane, din care 69.349 persoane cu rapel.

loading...