Începe implementarea digitalizării la Primăria Suceava. Pontajul se va face de luna viitoare prin recunoaștere facială, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de

În Primăria Suceava, de la 1 iulie pontajul nu se va mai face pe condică, ci electronic, a anunțat, miercuri, viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a menționat că pontajul se va face prin recunoaștere facială, fiind achiziționate 15 aparate necesare.

Potrivit acestuia aparatul are funcție de recunoaștere facială cu mască sau lipsă mască cu alertă sonoră, dar și de măsurare a temperaturii.

Viceprimarul a spus că, practic, angajatul va trebui să prezinte cardul și apoi se va face recunoașterea facială, iar pontajul se va înregistra electronic în registrul electronic.

Dacă pontajul nu este făcut corespunzător, angajatul va primi automat un SMS pe telefonul propriu prin care este informat că trebuie să se înregistreze, a precizat Lucian Harșovschi.

„Eu sper ca să se înțeleagă că aceste lucruri sunt făcute pentru o eficiență mai bună, inclusiv pentru siguranța împotriva SARS-CoV-2 pentru a nu se manipula condicile de prezență”, a mai declarat viceprimarul.

El a menționat că aceasta face parte din programul de digitalizare a Primăriei Suceava, menționând că în prezent se face transferul de date pe noul server.

Viceprimarul Lucian Harsovschi sustine o conferinta se presa

Viceprimarul Lucian Harsovschi sustine o conferinta se presa La Primaria Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 8 iunie 2021

Intră acum și în grupul de