Poliția a avizat desființarea trecerilor pentru pietoni de la Banca Națională și Palatul de Justiție, a anunțat viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi. El spune că a fost corectat și marcajul de la trecerea pentru pietoni care ducea într-un zid


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, miercuri, că Poliția Rutieră Suceava a avizat propunerea municipalității de desființare a trecerilor pentru pietoni de la Banca Națională și de la Palatul de Justiție și montarea unui semafor la trecerea pentru pietoni de la Parcul 3 Bărboși.

„Chiar ieri am primit avizul de la Poliție”, a spus viceprimarul.

Harșovschi anunțase aceste modificări, în urmă cu o săptămână, odată cu efectuarea mai multor schimbări care ar urma să ducă la fluidizarea traficului rutier și reducerea riscului de accidente.

Viceprimarul Lucian Harsovschi sustine o conferinta se presa

Viceprimarul Lucian Harsovschi sustine o conferinta se presa La Primaria Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 8 iunie 2021

Viceprimarul a mai spus că a fost corectat și marcajul de la trecerea de pietoni între Casa Cărții și Colegiul Național „Ștefan cel Mare” care ducea într-un zid.

El a explicat că în zona respectivă s-au efectuat lucrări de modernizare care s-au încheiat în decembrie 2020 și că nu s-a trasat o nouă trecere de pietoni până vineri seara, când aceasta a fost trasată pe vechea poziție care ducea în zid.

Viceprimarul a menționat că a sesizat situația, iar luni dimineața firma a refăcut marcajul astfel încât acum totul este în regulă.


Intră acum și în grupul de