Peste 100 de percheziții în toată țara, din care 11 în județul Suceava, în cadrul unei operațiuni de destructurare a unei grupări specializate în contrabandă cu țigări și infracțiuni economice. Cel puțin cinci suceveni vor fi conduși la audieri


Intră acum și în grupul de

În această dimineață, 10 iunie, polițiștii de investigare a criminalității economice pun în aplicare 111 mandate de percheziție domiciliară și 21 de mandate de aducere, anunță Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Perchezițiile au loc în toată țara, inclusiv în județul Suceava, aceastea vizând destructurarea unor grupări infracționale specializate în infracțiuni de evaziune fiscală și contrabandă cu țigări.

Concret, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava efectuează 10 percheziții domiciliare și pune în executare 5 mandate de aducere, într-un dosar penal privind infracțiuni de contrabandă cu țigarete.

Încă o percheziție este efectuată în Suceava de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice București în cadrul unor dosare privind infracțiuni de evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii, vătămare corporală și fals intelectual.

Concomitent, în cadrul acelorași dosare, au loc perchiziții și în București, Buzău, Timiș, Ilfov și în alte 20 de județe. În acest caz, 7 persoane vor ajunge la audieri.


Intră acum și în grupul de