Au lasat 7 autobasculante si 6 utilaje fara 1,6 tone de motorina din rezervoare


Intră acum și în grupul de

Un număr de 7 autobasculante şi 6 utilaje au rămas peste noapte fără motorină în rezervoare, cantitatea furată fiind de 1,6 tone. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 11.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pojorâta au fost sesizaţi de A. Bogdan despre faptul că persoane necunoscute, în noaptea de joi spre vineri, au sustras din rezervoarele a 13 autovehicule şi utilaje ce aparţin unor societăţi comerciale care executau lucrări de amenajare a drumurilor, o cantitatea de aproximativ 1600 litri motorină.

Cele 7 autobasculante şi 6 utilaje, din care s-a sustras combustibil erau parcate pe DJ 175 B, ce face accesul dinspre comuna Pojorâta spre cabana Rarău, în zonă nelocuită şi fără a avea asigurată paza. Toate vehiculele aveau urme de forţare a sistemelor de închidere a rezervoarelor.

Poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a responsabilului punctului de lucru, pentru neasigurarea pazei conform Legii 333/2003, luându-se totodată măsuri în vederea asigurării pazei locurilor de parcare a autovehiculelor şi utilajelor. De asemenea, s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de