A murit pentru ca a incercat sa ajute un barbat jefuit (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat ce a intervenit în ajutorul unei persoane tâlhărite a sfârşit tragic. Sâmbătă, în jurul orei 19.50, prin „S.N.U.A.U.112”, Poliţia Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Suceava o persoană este lovită la cap şi căzută în faţa blocului. Potrivit IPJ Suceava, victima a fost identificată ca fiind H. Costel, de 44 ani, localnic şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internată cu diagnosticul „traumatism cranio cerebral acut închis, echimoză pleoapă superioară stânga, otoragie stângă, epistaxis acut”, iar în jurul orei 03.00 a decedat.

În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă, victima prezentând hematom subdural acut, edem cerebral, fractură de bază craniu, iar leziunile s-au produs prin lovirea victimei cu mijloc contondent, urmată de căderea acesteia pe o suprafaţă dură.

Echipa operativă coordonată de un procuror criminalist a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 19.30, M. Laurian, de 47 ani, din municipiul Suceava, după ce a ieşit dintr-un magazin mixt situat pe strada Jean Bart, în apropierea Staţiei CFR Burdujeni, a fost acostat pe trotuar de suspectul I. Suraj, de 34 ani, din localitate, care, sub pretextul invitaţiei de a consuma împreună băuturi alcoolice, i-a sustras din buzunar suma de 600 lei şi a plecat. Sesizându-se despre lipsa banilor, M. Laurian a plecat după suspect, ajungându-l pe o alee situată pe strada Nicolae Iorga, unde l-a prins de haină şi i-a solicitat restituirea sumei de bani. Ca urmare a insistenţelor persoanei păgubite, I. Suraj i-a restituit suma de 50 lei.

În acest timp, victima, aflându-se în zonă, a intervenit în favoarea persoanei păgubite, solicitând suspectului restituirea banilor sustraşi. Acesta, pentru a scăpa, l-a lovit cu pumnul în zona feţei, victima dezechilibrându-se şi căzând cu faţa în jos pe suprafaţa betonată a aleii, unde a rămas în stare de inconştienţă.

Alertate, persoanele care au asistat la incident, au sesizat ambulanţa şi poliţia, care s-au deplasat imediat la faţa locului, victima fiind transportată şi internată în Spitalul Judeţean Suceava, unde a decedat în jurul orelor 03:00.

În urma probelor administrate în cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie”, suspectul fiind reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, şi urma ca în cursul zilei de luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de