Cinci tineri din Dorna Candreni, implicati intr-un grav accident rutier


Intră acum și în grupul de

O minoră de 17 ani şi un tânăr de 18 ani se află în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de mai mulţi pomi de pe marginea unui pârâu. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 22.50, pe DC Negrişoara în interiorul comunei Dorna Candrenilor, R. Tudor, de 21 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, acroşând mai mulţi arbori aflaţi pe albia pârâului Negrişoara.

În urma impactului cu arborii, minora C. A., de 17 ani şi R. Paul, de 18 ani au fost răniţi grav iar minorii D. P., de 16 ani şi T. R., de 17 ani s-au ales cu răni mai uşoare. Toţi pasagerii sunt din comuna Dorna Candrenilor. De asemenea şi şoferul s-a autoaccidentat.

Acesta nu purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de