Bataie intr-o statie peco, la iesirea spre Botosani (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un suceven a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi după ce a fost bătut în noaptea de duminică spre luni într-o staţie peco. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţîru, în jurul orei 00.45, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni au fost sesizaţi prin „SNUAU 112” de B. Adrian despre faptul că B. Marcel, de 31 ani, din municipiul Suceava, a fost agresat de patru persoane de sex masculin în timp ce se aflau în zona unei staţii peco de pe drumul european E 58, la ieşirea din municipiul Suceava spre Botoşani.

Tânărul bătut a fost transportat la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, iar în urma efectuării controlului medical s-a stabilit diagnosticul „T.C.C. – plagă contuză frontală prin agresiune”, B. Marcel fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi în vederea continuării investigaţiilor medicale.

În cadrul cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că duminică seară, în jurul orei 23.00, victima împreună cu B. Adrian şi B. Marius ambii din Plopeni, oraşul Salcea, şi încă o persoană ce a dispărut de la faţa locului, s-au deplasat cu un autoturism spre municipiul Suceava şi au alimentat la staţia peco de pe drumul european E58. După ce au părăsit incinta staţiei peco, au parcat în afara părţii carosabile în imediata apropierea cu intenţia de a servi o cafea achiziţionată din incinta staţiei.

În timp ce serveau cafeaua în spatele maşinii, pe drum a trecut un autoturism ce a oprit în spatele maşinii lor, iar din interior au coborât patru bărbaţi, care aveau în mână corpuri contondente. Printre agresori au fost recunoscuţi pe C. Elvis şi A. Mugurel, cu care, în cursul zilei, victima a avut o altercaţie. Cei patru bărbaţi fără să le spună nimic au început să-i agreseze, B. Marcel suferind mai multe leziuni la nivelul capului.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate şi a zilelor de îngrijiri medicale acordate victimei se va dispune soluţia procedurală.


Intră acum și în grupul de