Acasă Actualitate Ucrainean depistat in vama Siret conducand un camion furat din Olanda

Ucrainean depistat in vama Siret conducand un camion furat din Olanda


Intră acum și în grupul de

Un autocamion condus de un ucrainean a fost reţinut de vameşii sireteni după ce au constatat că acesta era furat din Olanda. Potrivit IJPF Suceava, luni, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autocamion marca „Mercedes-Benz”, cetăţeanul ucrainean O. Valerii, în vârstă de 43 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat documentele personale de identitate şi ale autovehiculului, constatatându-se în urma verificărilor efectuate , faptul că autocamionul este semnalat ca fiind furat din Olanda.



Cetăţeanul ucrainean a declarat poliţiştilor de frontieră că el este angajat ca şofer la o firmă de transport din Ucraina, iar autocamionul aparţine firmei respective, prin urmare nu cunoaşte provenienţa acestuia.

În aceste condiţii, faţă de O. Valerii s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Autocamionul marca „Mercedes-Benz”, în valoare de 34.200 euro, a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version