Primaria vrea parc nou in Burdujeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale a municipiului reşedinţă de judeţ a promis sucevenilor din cartierul Burdujeni că în cel mai scurt timp vor avea un nou loc de agrement. Conform declaraţiilor făcute de edilul-şef al Sucevei, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă, în cartierul Burdujeni nu prea există locuri unde te poţi recreea.

“Am rămas în urmă la acest capitol în cartierul Burdujeni. Dacă în centrul oraşului sau prin alte cartiere sucevene se mai găsesc parcuri locuitorii din Burdujeni nu se bucură de prea multe locuri de acest gen”, a spus Ion Lungu.

Pentru realizarea parcului, Primăria va lua o bucată de teren din administrarea Colegiului Tehnic “Al. I. Cuza”. Chiar dacă nu va fi foarte mare, administraţia intenţionează pe lângă alei şi bănci să ridice în zonă şi o fântână arteziană.

După finalizarea lucrărilor în zona în care se va afla parcul, pe parcursul weekend-ului va fi interzisă circulaţia autovehiculelor realizându-se astfel şi prima zonă pietonală mare din cartierul Burdujeni.


Intră acum și în grupul de